MIDSEASON SALE - 30 % op geselecteerde producten

Styletto-Store Berlaar

De Styletto Store is gelegen op de Itegembaan in Berlaar. Mensen uit de streek kennen de locatie van het fitness center Robbygym dat er vele jaren was gevestigd. De eigenaar heeft grote verbouwingswerken gedaan en zo ontstonden er 2 kleine handelspandjes die verhuurd worden. Ideale locatie om van Styletto een fysieke winkel te maken en zo gebeurde het in oktober 2023. Styletto opende een pop-up store die ondertussen is gegroeid tot een blijvende shop.
Concept

Concept

Het concept van Styletto is tijdloze mode en elegante outfitjes creëren om er iedere dag stralend uit te zien.
Wie in de shop al geweest is merkt dan ook dat er een vleugje nostalgie hangt. De inspiratie ligt dan ook soms bij grote stijliconen zoals Marilyn Monroe, Audrey Hephburn, Sofia Loren. De shop heeft ook een vleugje retro en is voor de rest heel basic. In het gezellig koffie hoekje wordt ook vaak wat afgebabbeld. Af en toe houden we ook een fotoshoot met model Lani, zij is er al vanaf het prille begin bij.
Opening Berlaar

Opening Berlaar

Deze foto betekent alles en helpt mij elke dag om aan Styletto te werken.
Kort na de opening van de shop is mijn man Wim overleden aan zijn ziekte (Kahler). Wat ben ik blij dat hij ondanks alles toch de shop nog heeft kunnen zien zodat hij nog wist waar ik mij op ging focussen als hij er niet meer was. Hij was dan toch ook stiekem wel fier op mijn creatie alhoewel hij eerst zijn bedenkingen had. Maar hij wist ook als ik iets in mijn hoofd had, het moeilijk was om mij te stoppen... Ik hoop dan ook dat hij van hierboven alles nog een beetje kan volgen...